Fastighetsservice

Som en del av våran Service gentemot våra kunder, tillhandahåller vi även en del enklare fastighetsservice tjänster, som kan variera lite beroende på önskemål och föruttsättningar.
Men tveka inte att kontakta oss för era önskemål & funderingar.

Snöröjning

Vintertid när snön ligger som ett vitt vackert sidentäcke i den kalla mörka vinternatten då står vi till erat förfogande om ni behöver hjälp att hålla ytorna rena och farbara för era kunder, givetvis så sandar vi även efter våran frammarch med maskinerna.
Hör gärna av er till oss för information om vad vi kan erbjuda just er fastighet/fastigheter.

Rensa Hängrännor

Genom att hålla hängrännorna och stuprören fria från smuts ökar inte bara hållbarheten på rännan och rören utan minskar även risken för olika slags vattenskador och andra problem som kan upptså vid överfulla rännor och rör.
Tveka inte att höra av er om det är dags för eran översyn av hängrännor & stuprör,

Fågelavvisning

Har ni problem med fåglar som tar sig in på vinden eller sitter och skitar ner på oönskade ställen.
Då är ni vällkomna att höra av er till oss för en lösning på era fågel problem.

Reparation tak och Plåt

Som en del av vår service till våra kunder så hjälper vi även till att repparera diverse skador på tak och fasader med tillhörande detaljer inom plåt och diverse enklare träjobb, som kan ha uppkommit på olika vis t.e.x genom väder och vind eller helt enkelt någon ouppmärksamm motortrafikant som råka backa in hörnet på din miljöbod eller liknande.
Ni är vällkommna att höra av er till oss med era problem och funderingar.

Vill du ha en offert?

Tveka inte att höra av dig till oss så skräddarsyr vi en offert för just erat projekt.

offertförfrågan

GEDIGEN erfarenhet
sedan 1977

Sedan starten 1977 har Le plåt alltid suttit kunden i största fokus när de kommer till kvalitet och en bra och snabb service.
Gedigen erfarenhet duktiga medarbetare och ett stort fokus på bra service gentemot våra kunder har gjort att vi fortfarande kan vara stolta över att vara ett av Västerås äldsta plåtslageri

Läs mer om oss

Våra Andra Tjänster